Oferta 1 ml acid hialuronic STYLAGE M. Oferta speciala cu pret de 1190 Lei REDUS de la 1490 Lei.

Corectare riduri cu toxina botulinică (botox)

0
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Thank you for your request!
Your confirmation number:

Injectarea cu toxina botulinica a devenit in ultimii ani cea mai recunoscuta procedura estetica non-invaziva pentru corectarea ridurilor si obtinerea unui aspect mai tanar si mai revigorat pentru o perioada lunga de timp.

Ce este Toxina Botulinica:

Toxina botulinica este o substanta proteica derivata din bacteriile Clostridium botulinum. Ea functioneaza prin blocarea semnalelor nervoase catre muschii la nivelul carora este administrata. Aceasta actiune relaxeaza temporar muschii, reducand astfel aparitia ridurilor si liniilor fine cauzate de contractiile repetate ale muschilor fetei.

Ce zone pot fi tratate cu Toxina Botulinica:

Toxina botulinica ajuta atat la tratarea ridurilor fine cat si a celor profunde si in general se foloseste la etajul superior al feteii. Iata care sunt zonele ce pot fi tratate cu toxina botulinica:

  • Ridurile tranverse ale fruntii 
  • Ridurile de la coltul ochiului, denumite si laba gastii
  • Ridurile dintre sprancene care dau aspectul incruntat (zona glabelara)

Totodata, tratamentele cu toxina botulinica se recomanda si in cazul altor probleme, nu doar in tratarea ridurilor:  

  • Tratarea transpiratiei excesive la nivelul subratului, mainilor si picioarelor (hiperhidroza)
  • Tratarea bruxismului

Cum se realizeaza injectarea cu toxina botulinica?

Dupa discutia cu medicul estetician pacientei i se aplica un anestezic pe baza de crema. Procedura de injectare dureaza 10-15 minute si consta in injectarea toxinei in muschii ce urmeaza sa fie relaxati, cu ajutorul unui ac fin. Pacienta isi poate relua activitatea zilnica imediat dupa tratament.

Avantajele Injectarii cu Toxina Botulinica:

Rezultate rapide: Efectele tratamentului cu toxina botulinica devin vizibile in cateva zile sau saptamani, facandu-l o optiune atragatoare pentru cei care doresc rezultate rapide.

Non-invaziv: Injectarea cu toxina botulinica este un tratament minim invaziv, care nu necesita timp de recuperare semnificativ sau taieturi chirurgicale.

Reversibilitate: Efectele toxina botulinice sunt temporare si pot fi inversate pe masura ce substanta se degradeaza in timp. Aceasta ofera pacientilor posibilitatea de a experimenta si ajusta tratamentul in functie de preferinte.

Prevenirea imbatranirii premature: Pe langa tratarea ridurilor existente, injectarea cu toxina botulinica poate preveni aparitia ridurilor noi prin relaxarea muschilor care cauzeaza formarea acestora.

Tratament personalizat: Dozarea si punctele de injectare pot fi ajustate pentru a obtine rezultate naturale si adaptate nevoilor individuale ale fiecarui pacient.

Efectele Toxinei Botulinice:

Reductarea ridurilor de expresie: Toxina botulinica este eficienta in tratarea ridurilor de expresie, cum ar fi cele din jurul ochilor (ridurile de la nivelul “picioarelor de gasca”) si frunte (liniile orizontale de pe frunte).

Lifting facial non-chirurgical: Prin relaxarea muschilor tensionati, zona tratata poate beneficia de un aspect mai ridicat si mai tanar.

Imbunatatirea calitatii pielii: Tratamentul cu toxina botulinica poate contribui la o piele mai neteda si mai uniforma, datorita relaxarii muschilor care pot trage pielea in mod inestetic.

In cat timp actioneaza Toxina Botulinica?

Toxina Botulinica incepe sa-si faca efectul imediat dupa injectare insa efectele sale nu se vad instant. Rezultatele se pot vedea dupa 7-14 zile de la injectare si poate varia  de la o persoana la alta, in functie de tipurile si marimea ridurilor, de sanatatea si fermitatea pielii. 

Te asteptam la La clinica True Glow pentru  tratarea ridurilor cu botox . Pentru mai multe informatii tratarea ridurilor si pentru a discuta optiunile disponibile, te invitam sa ne contactezi pentru o consultatie personalizata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *