Oferta 1 ml acid hialuronic STYLAGE M. Oferta speciala cu pret de 1190 Lei REDUS de la 1490 Lei.

Corectia cearcanelor

Te poti programa online

Facem toate eforturile pentru a pune nevoile si obiceiurile corecte ale pacientilor nostri, asadar, dupa mai multe cereri in acest sens, am lansat Programatorul Online pentru ca tu sa iti poti alege ziua si ora perfect sincronizate cu programul tau.

Cearcanele corectate cu Acid Hialuronic

De la bun inceput este corect sa facem distinctia intre cearcane si pungile de sub ochi. Corectia cearcanelor cu acid hialuronic se face doar acelor persoane care nu se mai bucura de volumul necesar sub pleoapa inferioada, cu o usoara modificare de culoare. In aceasta situatie, acidul hialuronic "umple" zona respectiva, creand un aspect de piele intinsa, tanara si oferind un plus de minerale si hidratare intregii zone. In cazul pungilor mari de sub ochi, in general este recomandata blefaroplastia inferioara, o operatie chirurgicala extrem de eficienta si cu efecte pe termen foarte lung. Aceasta procedura are rolul de a "ridica" pometii, de a volumiza zona, dar si de a crea o piele perfect nedeta, fara riduri. In procedura mai larga de Reconturare faciala, volumizarea pometilor reprezinta un pas important, alaturi de reconturarea mandibulara. Efectul acestei proceduri este de 6 - 18 luni, iar estetica rezultatului final este una absolut spectaculoasa.

Cum se functioneaza Corectia Cearcanelor cu Acid Hialuronic?

Inainte de toate este nevoie ca medicul estetician sa constate in care dintre cele doua categorii de solutii se incadreaza problema semnalata de pacienta. In cazul in care solutia este umplerea santului de sub ochi cu achid hialuronic se stabileste cantitatea necesara si se incepe procedura, fara sa fie nevoie de anestezie locala. Pentru aceasta procedura se foloseste canula atraumatica pentru injectarea si modelarea acidului hialuronic, dupa ce, in prealabil se realizeaza o intepatura mica la nivelul superior al obrazului pentru a face loc canulei atraumatice. Injectarea cu acid hialuronic pentru corectia cearcanelor se face intotdeauna la nivel profund pentru a evita migratia substantei in alte planuri si pentru a ramane fixat in zona tratata. Este important sa stii ca aceasta procedura poate dura intre 15 si 60 de minute, in functie de complexitatea reconstructiei de pometi pe care medicul nostru trebuie sa o executie folosind acid hialuronic. De asemenea, timp de 2-4 zile dupa procedura este important sa eviti sa dormi pe oricare dintre parti pentru a nu aplica presiune involuntara in zona. Incearca sa dormi cu fata in sus, cu corpul intins pe spate.

Cum iti alegi medicul estetician potrivit?

Din perspectiva noastra, foarte simplu. Totul trebuie sa inceapa cu un consult - partea in care doctorul estetician isi expune gandurile, ideile si perspectiva lui profesionala despre transformarea pe care o ai in plan. In cazul in care iti doresti spre exemplu buze mai mari, medicul potrivit va sti sa iti descrie in cuvinte si poate chiar sa iti arate exemple de forme de buze care se potrivesc trasaturilor tale. Important de mentionat este ca fiecare persoana are o fizionomie unica si ca o anumita tehnica si mai ales forma nu se pot potrivi tuturor femeilor. Mai pe scurt. Mergi si cunoaste-ti medicul estetician, discuta fata in fata cu el (sau poate chiar printr-o consultatie video online), pune intrebarile pe care le ai si masoara apoi gradul de incredere. Daca instinctul iti spune ca exista chimie, atunci DA, el este doctorul estetician care te poate ajuta in aceasta calatorie. Important de mentionat este ca fiecare persoana are o fizionomie unica si ca o anumita tehnica si mai ales forma nu se pot potrivi tuturor femeilor. Mai pe scurt. Mergi si cunoaste-ti medicul estetician, discuta fata in fata cu el (sau poate chiar printr-o consultatie video online), pune intrebarile pe care le ai si masoara apoi gradul de incredere. Daca instinctul iti spune ca exista chimie, atunci DA, el este doctorul estetician care te poate ajuta in aceasta calatorie.

Misiunea noastra

Ne-am propus si reusim cu succes in fiecare zi sa fim o echipa de profesionisti care raspunde intocmai tuturor nevoilor pacientilor nostri.

TU esti in centrul atentiei, nu medicii, nu restul personalului clinicii noastre. De la masurile de siguranta medicala, igiena si sterilizare si pana la rezultatul estetic obtinut de fiecare dintre medicii nostri, totul este pentru TINE.

Fie ca vorbim despre partea medicala a procedurilor noastre sau despre partea estetica, despre rezultat, fiecare detaliu conteaza in cadrul TrueGlow si este construit pentru satisfactia pacientilor nostri.

+ 0
TIPURI DE PROCEDURI

Cum functioneaza procesul?

1

Consultatia

Indiferent daca esti familiarizata sau nu cu procedurile de estetica medicala, totul incepe cu o consultatie. Fiecare vizita la medicul estetician reprezinta o dorinta noua, de sine statatoare.

2

Anestezie

E simplu de intuit, nimanui nu ii place durerea, iar aceasta poate aparea in forme diferite, atata timp cat nu se folosesc solutiile anestezice.

3

Procedura in sine

Toate produsele sunt de calitate superioara - nu sacrificam nimic pentru a avea preturi mici. Totul este steril. Toate cunostintele de ordin estetic sunt in mana, memoria si imaginatia medicilor nostri.

4

After Care

Orice procedura estetica medicala este precedata de un consintamant explicat pacientului si urmata de un set de reguli de ingrijire.

Experienta si calitate

Toate deciziile de ordin medical si comercial trec prin mai multe filtre decizionale, astfel incat tu sa te bucuri de rezultate spectaculoase in completa siguranta din punct de vedere medical. Increderea pe care o ai in noi este recompensata cu promisiunea ca totul in jurul tau in cadrul TrueGlow va fi 100% calitate.

Rezultate

Tot focusul este aici.

Masuratori

Arta este matematica.

Calitate

Doar produse premium.