Oferta 1 ml acid hialuronic STYLAGE M. Oferta speciala cu pret de 1190 Lei REDUS de la 1490 Lei.

Faq

Cum functioneaza procesul?

1

Consultatia

Indiferent daca esti familiarizata sau nu cu procedurile de estetica medicala, totul incepe cu o consultatie. Fiecare vizita la medicul estetician reprezinta o dorinta noua, de sine statatoare.

2

Anestezie

E simplu de intuit, nimanui nu ii place durerea, iar aceasta poate aparea in forme diferite, atata timp cat nu se folosesc solutiile anestezice.

3

Procedura in sine

Toate produsele sunt de calitate superioara - nu sacrificam nimic pentru a avea preturi mici. Totul este steril. Toate cunostintele de ordin estetic sunt in mana, memoria si imaginatia medicilor nostri.

4

After Care

Orice procedura estetica medicala este precedata de un consintamant explicat pacientului si urmata de un set de reguli de ingrijire.

Informatii generale despre proceduri

Detaliile reprezinta cheia unei proceduri reusite, atat din partea medicului estetician, cat si din partea pacientului. Totul in cadrul True Glow este perfect transparent si incercam sa comunicam maxim de eficient toate informatiile despre procedurile si tratamentele noastre. Mai jos vei gasi o lista cu 6 dintre cele mai frecvente intrebari pe care le primim. Fa click pe oricare dintre ele pentru a afla raspunsul.

Raspunsul este DA. In cazul in care nu se aplica anestezie injectabila (procedura pre-tratament pe care noi o recomandam tocmai pentru a evita durerea) procedura de volumizare a buzelor este dureroasa. Se poate aplica si crema anestezica, insa efectul anestezic este scazut comparativ cu anestezia injectabila. Cu toate acestea, in general pacientele notifica durerea ca fiind una suportabila.
Una dintre cele mai solicitate tehnici de injectare pentru volumizarea buzelor in clinica noastra, Russian Lips are la baza o injectare verticala pentru a crea textura si volumul necesar pentru un efect de “buze carnoase”. In ultimul an, cel putin 90% dintre pacientele noastre ne solicita aceasta tehnica si pentru a evita efectul de “bot de rata” care in general se obtine dupa injectarile realizate in orizontala, in profunzime prea mare.
Avem mai multe optiuni pentru ca tu sa te poti programa pentru procedura/tratamentul pe care ti-l doresti. O poti face telefonic, contactandu-ne la numarul 0730 256 115, ne poti scrie pe WhatsApp la acelasi numar sau te poti programa in platforma online pe care am dezvoltat-o in acest sens. Avem nevoie de numele tau, numarul de telefon, tipul de procedura, iar apoi Receptia noastra te poate ajuta sa iti gasesti cea mai potrivita zi pentru procedura pe care ti-o doresti.

Alegem cei mai eficienti acizi din industria de estetica medicala romaneasca. Avem in portofoliu fillere precum Stilage, Juvederm, Teosyal, ale caror efecte variaza intre 6 si 12 luni. Cu toate acestea, este important de mentionat ca efectul este influentat si de strictetea cu care se respecta regulile after-care, dar si de stilul de viata al fiecarui pacient.

Aici raspunsul este simplu – efectul toxinei botulinice este de 6 luni.
In principiu, lucrurile sunt destul de simple. Tot ce trebuie sa faci este sa vii impreuna cu o prietena (colega, mama, sora, amica etc) si veti imparti costul procedurii. Pretul acestei oferte este de 300 euro, asadar fiecare dintre voi va achita 150 euro (sau asa cum va intelegeti voi;)).