Oferta 1 ml acid hialuronic STYLAGE M. Oferta speciala cu pret de 1190 Lei REDUS de la 1490 Lei.

Ridurile Fumatorului

Te poti programa online

Facem toate eforturile pentru a pune nevoile si obiceiurile corecte ale pacientilor nostri, asadar, dupa mai multe cereri in acest sens, am lansat Programatorul Online pentru ca tu sa iti poti alege ziua si ora perfect sincronizate cu programul tau.

Denumite si Cod de Bare

Ridurile din jurul gurii se formeaza in acelasi fel ca cele din jurul ochilor, a fruntii sau a celor dintre sprancene. Efectul este dat de miscarea musculara din zona gurii, combinata cu scaderea colagenului din piele. Cu timpul, netratate corespunzator, aceste riduri pot deveni riduri profunde. Smokers Lines sau Ridurile Fumatorului apar ca niste linii verticale deasupra buzei superioare si sunt denumite in industria mondiala si ca Bar Code Lines. Acestea se dezvolta in jurul gurii din cauza vorbirii cu buzele stranse si mai ales din cauza fumatului. Le vei observa mai ales atunci cand pielea incepe sa imbatraneasca, cand nivelul colagenului si a elastinului scade. Aceasta procedura are rolul de a "ridica" pometii, de a volumiza zona, dar si de a crea o piele perfect nedeta, fara riduri. In procedura mai larga de Reconturare faciala, volumizarea pometilor reprezinta un pas important, alaturi de reconturarea mandibulara. Efectul acestei proceduri este de 6 - 18 luni, iar estetica rezultatului final este una absolut spectaculoasa.

Botox sau Acid Hialuronic?

In industria medicala se folosesc ambele substante pentru a trata si ascunde ridurile verticale de deasupra buzei superioare. Exista medici care incearca sa trateze folosind o cantitate mica de toxina botulinica injectata in zona gurii, insa noi, la TrueGlow consideram aceasta procedura usor riscanta la nivel estetic, fara ca rezultatele sa fie posibil spectaculoase. Medicii nostri opteaza de cele mai multe ori pentru ACID HIALURONIC cand vine vorba de tratarea ridurilor fumatorilor din doua motive principale: 1. Efectul estetic obtinut de folosirea unui filler este acela de umplere, asadar pielea care si-a pierdut din eslasticitatea naturala se va intinde perfect, pana la disparitia totala a ridului. 2. Pilea va primi un mare boost de colagen si hidratare ceea ce aduce pacientului un mare plus pe partea medicala pe termen scurt, mediu si lung. Este important sa stii ca aceasta procedura poate dura intre 15 si 60 de minute, in functie de complexitatea reconstructiei de pometi pe care medicul nostru trebuie sa o executie folosind acid hialuronic. De asemenea, timp de 2-4 zile dupa procedura este important sa eviti sa dormi pe oricare dintre parti pentru a nu aplica presiune involuntara in zona. Incearca sa dormi cu fata in sus, cu corpul intins pe spate.

Cum iti alegi medicul estetician potrivit?

Din perspectiva noastra, foarte simplu. Totul trebuie sa inceapa cu un consult - partea in care doctorul estetician isi expune gandurile, ideile si perspectiva lui profesionala despre transformarea pe care o ai in plan. In cazul in care iti doresti spre exemplu buze mai mari, medicul potrivit va sti sa iti descrie in cuvinte si poate chiar sa iti arate exemple de forme de buze care se potrivesc trasaturilor tale. Important de mentionat este ca fiecare persoana are o fizionomie unica si ca o anumita tehnica si mai ales forma nu se pot potrivi tuturor femeilor. Mai pe scurt. Mergi si cunoaste-ti medicul estetician, discuta fata in fata cu el (sau poate chiar printr-o consultatie video online), pune intrebarile pe care le ai si masoara apoi gradul de incredere. Daca instinctul iti spune ca exista chimie, atunci DA, el este doctorul estetician care te poate ajuta in aceasta calatorie.

Misiunea noastra

Ne-am propus si reusim cu succes in fiecare zi sa fim o echipa de profesionisti care raspunde intocmai tuturor nevoilor pacientilor nostri.

TU esti in centrul atentiei, nu medicii, nu restul personalului clinicii noastre. De la masurile de siguranta medicala, igiena si sterilizare si pana la rezultatul estetic obtinut de fiecare dintre medicii nostri, totul este pentru TINE.

Fie ca vorbim despre partea medicala a procedurilor noastre sau despre partea estetica, despre rezultat, fiecare detaliu conteaza in cadrul TrueGlow si este construit pentru satisfactia pacientilor nostri.

+ 0
TIPURI DE PROCEDURI

Cum functioneaza procesul?

1

Consultatia

Indiferent daca esti familiarizata sau nu cu procedurile de estetica medicala, totul incepe cu o consultatie. Fiecare vizita la medicul estetician reprezinta o dorinta noua, de sine statatoare.

2

Anestezie

E simplu de intuit, nimanui nu ii place durerea, iar aceasta poate aparea in forme diferite, atata timp cat nu se folosesc solutiile anestezice.

3

Procedura in sine

Toate produsele sunt de calitate superioara - nu sacrificam nimic pentru a avea preturi mici. Totul este steril. Toate cunostintele de ordin estetic sunt in mana, memoria si imaginatia medicilor nostri.

4

After Care

Orice procedura estetica medicala este precedata de un consintamant explicat pacientului si urmata de un set de reguli de ingrijire.

Experienta si calitate

Toate deciziile de ordin medical si comercial trec prin mai multe filtre decizionale, astfel incat tu sa te bucuri de rezultate spectaculoase in completa siguranta din punct de vedere medical. Increderea pe care o ai in noi este recompensata cu promisiunea ca totul in jurul tau in cadrul TrueGlow va fi 100% calitate.

Rezultate

Tot focusul este aici.

Masuratori

Arta este matematica.

Calitate

Doar produse premium.