Oferta 1 ml acid hialuronic STYLAGE M. Oferta speciala cu pret de 1190 Lei REDUS de la 1490 Lei.

Santuri Nazogeniene

Te poti programa online

Facem toate eforturile pentru a pune nevoile si obiceiurile corecte ale pacientilor nostri, asadar, dupa mai multe cereri in acest sens, am lansat Programatorul Online pentru ca tu sa iti poti alege ziua si ora perfect sincronizate cu programul tau.

Ridurile Timpului

Ridurile nazogeniene sau nazolabiale sunt liniile care pornesc de la baza nasului si coboara pana la colturile gurii. Cele doua aspecte care accentueaza ridurile nazogeniene sunt volumizarea buzei superioare care ridica pielea, dar mai ales trecerea timpului care opreste din elasticitatea si prospetimea pielii. Pentru a "astupa" santurile nazogeniene noi folosim acid hialuronic de cea mai buna calitate, iar efectele se vad pe loc si sunt absolut spectaculoase. De cele mai multe ori aceasta procedura este subapreciata de catre pacientele din Romania, insa efectele obtinute dupa injectarea a 2 mililitri de acid hialuronic in ridurile nazogeniene, scad 10 - 15 ani din aspectul general facial. Aceasta procedura are rolul de a "ridica" pometii, de a volumiza zona, dar si de a crea o piele perfect nedeta, fara riduri. In procedura mai larga de Reconturare faciala, volumizarea pometilor reprezinta un pas important, alaturi de reconturarea mandibulara. Efectul acestei proceduri este de 6 - 18 luni, iar estetica rezultatului final este una absolut spectaculoasa.

Dincolo de buze frumoase

Piata de estetica medicala a evoluat foarte mult in ultimii ani, tinand cont ca putem observa schimbari in bine atat in partea de tehnici si cunostinte ale medicilor practicieni, cat si in cerintele pacientilor. Daca in primii ani ai medicinei estetice totul era despre buze si poate ocazional estomparea ridurilor cu toxina botulinica, in zilele noastre clinicile care au in echipele lor medici profesionisti care sunt atenti atat la partea medicala, cat si la cea estetica, isi informeaza portofoliul de pacienti despre toate tratamentele noi care de multe ori sunt mai putin promovate in mediu online. Si in cazul TrueGlow, totul este despre micile amanunte, asadar medicii nostri sunt pregatiti sa iti ofere cele mai bune sfaturi in materie de infrumusetare prin proceduri estetice. Este important sa stii ca aceasta procedura poate dura intre 15 si 60 de minute, in functie de complexitatea reconstructiei de pometi pe care medicul nostru trebuie sa o executie folosind acid hialuronic. De asemenea, timp de 2-4 zile dupa procedura este important sa eviti sa dormi pe oricare dintre parti pentru a nu aplica presiune involuntara in zona. Incearca sa dormi cu fata in sus, cu corpul intins pe spate.

Cum iti alegi medicul estetician potrivit?

Din perspectiva noastra, foarte simplu. Totul trebuie sa inceapa cu un consult - partea in care doctorul estetician isi expune gandurile, ideile si perspectiva lui profesionala despre transformarea pe care o ai in plan. In cazul in care iti doresti spre exemplu buze mai mari, medicul potrivit va sti sa iti descrie in cuvinte si poate chiar sa iti arate exemple de forme de buze care se potrivesc trasaturilor tale. Important de mentionat este ca fiecare persoana are o fizionomie unica si ca o anumita tehnica si mai ales forma nu se pot potrivi tuturor femeilor. Mai pe scurt. Mergi si cunoaste-ti medicul estetician, discuta fata in fata cu el (sau poate chiar printr-o consultatie video online), pune intrebarile pe care le ai si masoara apoi gradul de incredere. Daca instinctul iti spune ca exista chimie, atunci DA, el este doctorul estetician care te poate ajuta in aceasta calatorie.

Misiunea noastra

Ne-am propus si reusim cu succes in fiecare zi sa fim o echipa de profesionisti care raspunde intocmai tuturor nevoilor pacientilor nostri.

TU esti in centrul atentiei, nu medicii, nu restul personalului clinicii noastre. De la masurile de siguranta medicala, igiena si sterilizare si pana la rezultatul estetic obtinut de fiecare dintre medicii nostri, totul este pentru TINE.

Fie ca vorbim despre partea medicala a procedurilor noastre sau despre partea estetica, despre rezultat, fiecare detaliu conteaza in cadrul TrueGlow si este construit pentru satisfactia pacientilor nostri.

+ 0
TIPURI DE PROCEDURI

Cum functioneaza procesul?

1

Consultatia

Indiferent daca esti familiarizata sau nu cu procedurile de estetica medicala, totul incepe cu o consultatie. Fiecare vizita la medicul estetician reprezinta o dorinta noua, de sine statatoare.

2

Anestezie

E simplu de intuit, nimanui nu ii place durerea, iar aceasta poate aparea in forme diferite, atata timp cat nu se folosesc solutiile anestezice.

3

Procedura in sine

Toate produsele sunt de calitate superioara - nu sacrificam nimic pentru a avea preturi mici. Totul este steril. Toate cunostintele de ordin estetic sunt in mana, memoria si imaginatia medicilor nostri.

4

After Care

Orice procedura estetica medicala este precedata de un consintamant explicat pacientului si urmata de un set de reguli de ingrijire.

Experienta si calitate

Toate deciziile de ordin medical si comercial trec prin mai multe filtre decizionale, astfel incat tu sa te bucuri de rezultate spectaculoase in completa siguranta din punct de vedere medical. Increderea pe care o ai in noi este recompensata cu promisiunea ca totul in jurul tau in cadrul TrueGlow va fi 100% calitate.

Rezultate

Tot focusul este aici.

Masuratori

Arta este matematica.

Calitate

Doar produse premium.