Oferta 1 ml acid hialuronic STYLAGE M. Oferta speciala cu pret de 1190 Lei REDUS de la 1490 Lei.

Termeni si condiții generale de utilizare a www.trueglow.ro

  1. Informatii despre site

1.1. Site-ul web www.trueglow.ro este proprietatea firmei True Eser Glow  SRL, o societate cu raspundere limitata de nationalitate romana, cu sediul social in: Str. Odei, nr. 147, Camera 1, Etaj 4, Ap. 45, Sector 4, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/7555/20.04.2022, cod unic de inregistrare 45997925, numit pe parcursul acestor termeni si conditii www.trueglow.ro

email: contact@trueglow.ro

  1. Proprietatea Intelectuala

2.1 Continutul si design-ul www.trueglow.ro, inclusiv design-ul și experiența de utilizare a acestuia precum și bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea www.trueglow.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Textele postate de catre utilizatori la “Adaugare comentariu” devin proprietatea www.trueglow.ro din momentul postarii. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul www.trueglow.ro, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului linga textul sau imaginea espectiva.

2.2 Drepturile de autor asupra operelor incarcate de utilizatori raman la acestia, www.trueglow.ro actionind doar ca un gazduitor gratuit al informatiilor respective.

2.3. Cu exceptia continutului specific prezentat la punctul 2.2, unde se aplica termenii licentelor respective, puteti utiliza continutul www.trueglow.ro doar pentru folosinta dvs. personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea www.trueglow.ro:

  1. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al www.trueglow.ro asupra continutului;
  2. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
  3. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

2.4. Este interzisa orice utilizare a continutului www.trueglow.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email contact@trueglow.ro

2.5. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul www.trueglow.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la contact@trueglow.ro cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor www.trueglow.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic.

2.7 Utilizatorii www.trueglow.ro inteleg faptul ca sunt responsabili de orice continut publicat de catre ei pe platforma oferita de www.trueglow.ro, si ca sunt singurii care pot fi trasi la raspundere de autoritatile competente pentru incalcarea oricarui act normativ, indiferent ca vorbim de comentariile publicate, operele incarcate pe platforma www.trueglow.ro sau orice alt tip continut.

2.8. www.trueglow.ro este marca inregistrata a SC True Eser Glow  . Este interzisa utilizarea acesteia in orice mod, fara un acord scris din partea www.trueglow.ro.

  1. Suspendarea accesului

www.trueglow.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

  1. Schimbari ale site-ului

www.trueglow.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, www.trueglow.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

  1. Inregistrare, parole si responsabilitati

5.1. Accesul dvs. la serviciul de Newsletter sau unele facilitati din cadrul site-ului necesita inregistrarea dvs. cu un nume de utilizator si o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. www.trueglow.ro nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon.

5.2.Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In

consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, www.trueglow.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dvs. risc.