Oferta 1 ml acid hialuronic STYLAGE M. Oferta speciala cu pret de 1190 Lei REDUS de la 1490 Lei.

Volumizare Buze

Te poti programa online

Facem toate eforturile pentru a pune nevoile si obiceiurile corecte ale pacientilor nostri, asadar, dupa mai multe cereri in acest sens, am lansat Programatorul Online pentru ca tu sa iti poti alege ziua si ora perfect sincronizate cu programul tau.

Stralucire si Simetrie

Medicii nostri vor crea pentru tine cele mai potrivite forme de buze care sa fie in armonie totala cu trasaturile tale faciale.

Volumizare in plan Vertical

Denumita comercial "Russian Lips", tehnica folosita de medicii nostri are rolul de a volumiza buzele pe axa verticala, folosind acid hialuronic de cea mai buna calitate. Acest tip de injectare NU creeaza in nicio situatie efectul de "bot de rata", acolo unde volumizarea se face in axa orizontala. De multe ori tratata ca o procedura simpla, in realitatea procedeul de reconstructie estetica a buzelor este poate cea mai complex din perspectiva frumosului. Buzele sunt definite medical ca un mucus si nu ca un tegument (asa cum este restul pielii), deci un tesut mult mai flexibil, mai lax si deci mai greu de modelat. Este nevoie ca medicul estetician sa cunoasca toate procedurile de injectare a buzelor, dar si toate efectele pe care procedeul le creeaza in plan estetic, asa numitul REZULTAT FINAL. Totul se face cu masuratori, cu imaginatie creativa si, bineinteles cu manualitatea necesara pentru a transforma planul estetic in realitate.

Cum iti alegi medicul estetician potrivit?

Din perspectiva noastra, foarte simplu. Totul trebuie sa inceapa cu un consult - partea in care doctorul estetician isi expune gandurile, ideile si perspectiva lui profesionala despre transformarea pe care o ai in plan. In cazul in care iti doresti spre exemplu buze mai mari, medicul potrivit va sti sa iti descrie in cuvinte si poate chiar sa iti arate exemple de forme de buze care se potrivesc trasaturilor tale. Important de mentionat este ca fiecare persoana are o fizionomie unica si ca o anumita tehnica si mai ales forma nu se pot potrivi tuturor femeilor. Mai pe scurt. Mergi si cunoaste-ti medicul estetician, discuta fata in fata cu el (sau poate chiar printr-o consultatie video online), pune intrebarile pe care le ai si masoara apoi gradul de incredere. Daca instinctul iti spune ca exista chimie, atunci DA, el este doctorul estetician care te poate ajuta in aceasta calatorie.

Misiunea noastra

Ne-am propus si reusim cu succes in fiecare zi sa fim o echipa de profesionisti care raspunde intocmai tuturor nevoilor pacientilor nostri.

TU esti in centrul atentiei, nu medicii, nu restul personalului clinicii noastre. De la masurile de siguranta medicala, igiena si sterilizare si pana la rezultatul estetic obtinut de fiecare dintre medicii nostri, totul este pentru TINE.

Fie ca vorbim despre partea medicala a procedurilor noastre sau despre partea estetica, despre rezultat, fiecare detaliu conteaza in cadrul TrueGlow si este construit pentru satisfactia pacientilor nostri.

+ 0
TIPURI DE PROCEDURI

Cum functioneaza procesul?

1

Consultatia

Indiferent daca esti familiarizata sau nu cu procedurile de estetica medicala, totul incepe cu o consultatie. Fiecare vizita la medicul estetician reprezinta o dorinta noua, de sine statatoare.

2

Anestezie

E simplu de intuit, nimanui nu ii place durerea, iar aceasta poate aparea in forme diferite, atata timp cat nu se folosesc solutiile anestezice.

3

Procedura in sine

Toate produsele sunt de calitate superioara - nu sacrificam nimic pentru a avea preturi mici. Totul este steril. Toate cunostintele de ordin estetic sunt in mana, memoria si imaginatia medicilor nostri.

4

After Care

Orice procedura estetica medicala este precedata de un consintamant explicat pacientului si urmata de un set de reguli de ingrijire.

Experienta si calitate

Toate deciziile de ordin medical si comercial trec prin mai multe filtre decizionale, astfel incat tu sa te bucuri de rezultate spectaculoase in completa siguranta din punct de vedere medical. Increderea pe care o ai in noi este recompensata cu promisiunea ca totul in jurul tau in cadrul TrueGlow va fi 100% calitate.

Rezultate

Tot focusul este aici.

Masuratori

Arta este matematica.

Calitate

Doar produse premium.